Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби

Компанія hiperbaric

Провідний світовий виробник устаткування для обробки високого тиску (HPP) для харчової промисловості

обладнання

hiperbaric 55

Кращий бестселер в світі для малого і середнього бізнесу, еталон для обладнання HPP початкового рівня

hiperbaric 135

Краще обладнання для ГЕС для середовищ середнього виробництва

hiperbaric 300

Класичний. Еталон і піонер в великих виробництвах, горизонтальних ГЕС

hiperbaric 420

Наша найбільш продавана система ГЕС в світі. Посилання на дизайн і висновок

hiperbaric 525

Ще один ігровий чейнджер від Hiperbaric. Найбільша і найпродуктивніша станція ГЕС в світі

hiperbaric 1050 bulk

Hiperbaric 1 050 Bulk - це глобальна інновація для великих виробництв напоїв ГЕС

Наші цінності

  • Орієнтованих на клієнта.
  • Надійність.
  • Прозорість.
  • Ентузіам, відданість, прихильність.
  • Проактивність.
  • Спільна діяльність.
  • Ефективне використання ресурсів

обробка високого тиску (HPP)

Обробка високого тиску – це метод холодної пастеризації, який полягає в тому, що продукт, попередньо запечатаний в гнучкою і водостійкою упаковці, піддається впливу високого рівня гідростатичного тиску (тиск, що передається водою) до 600 МПа / 87 000 фунтів на квадратний дюйм протягом декількох секунд до декілька хвилин

Обробка високого тиску є природним, екологічно чистим процесом, який поважає інгредієнт і допомагає підтримувати свіжі харчові характеристики, такі як смак і поживні речовини.

Це справжня альтернатива традиційної термічної і хімічної обробки

сфери використання (HPP)

  • Соки та напої
  • Овочеві та фруктові продукти
  • Мясні продукти
    морепродукти
  • Вологі салати і сендвіч-начинки
  • Дитяче харчування
  • Фарм-Cosmetic
Відтворити відео

залиште заявку

отримайте кращу пропозицію по обладнанню Hiperbaric

*Натискаючи на кнопку, я даю згоду на обробку своїх персональних даних

Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби