Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби

обладнання Компанії HTS

Забезпечує продуктивність від 3 до 10 т / год

обладнання

Вакуумні шприци HTS роторного типу встановлюють новий стандарт в області виробництва шприців для наповнення ковбасних виробів для малих, середніх і великих підприємств

Їх виробляють з високоякісних матеріалів, постачальниками яких є компанії-лідери в своїх галузях

Так само вакуумні шприци відповідають найвищим стандартам гігієни і якості. Конструкція приймального бункера з оптимізованими ущільненнями вузла подачі гарантує надійну герметизацію при будь-яких виробничих умовах

техобслуговування / управління

Для проведення сервісних робіт корпус шприца відкривається з декількох сторін, що економить час на проведення робіт, а також гарантує зручність для обслуговуючого персоналу. Робочий комп’ютер заздалегідь попереджає Користувача про необхідність проведення тих чи інших робіт з обслуговування обладнання

Зручність управління забезпечується за допомогою інноваційного комп’ютера з тактильним екраном, або кнопкової клавіатури. До 100 програм управління вводяться оператором, включаючи всі параметри набивання, або перекручування різних ковбасних виробів

Потужний сервопривід / Надійний контроль вакууму

Потужність агрегату гарантує тиск набивання до 50 Бар. Двигуни, розраховані на різну напругу живлення, забезпечують безперебійну роботу при всіх режимах підключення

Агрегат завжди знаходиться в полі зору оператора. Забезпечується негайне виявлення всмоктаного фаршу, що запобігає перерви в роботі. Потужний вакуумний насос забезпечує якісну відкачування повітряних включень в фарші, що запобігає появі на зрізі ковбасного батона повітряних пір

Гнучкість використання вакуумних шприців

Гнучкість шприців полягає в можливості приєднання до них опціонних навісних пристроїв, як-то: пристрій для перекрутки сосисок та сардельок в череві, автоматичне пневматичний пристрій для одягання оболонки на цівку.

Також вакуумні шприци ХТС можуть використовуватися також як набивочного вузла в тандемі з сосискова автоматами і окремо стоять перевязчікамі і перекрутчікамі, лініями формування для напівфабрикатів, таких як: котлети, гамбургери і т.п

Залиште заявку

отримайте кращу пропозицію по обладнанню HTS

*Натискаючи на кнопку, я даю згоду на обробку своїх персональних даних

Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби