Забезпечує продуктивність від 3 до 10 т / год
Вакуумні шприци HTS роторного типу встановлюють новий стандарт в області виробництва шприців для наповнення ковбасних виробів для малих, середніх і великих підприємств
Їх виробляють з високоякісних матеріалів, постачальниками яких є компанії-лідери в своїх галузях
Так само вакуумні шприци відповідають найвищим стандартам гігієни і якості. Конструкція приймального бункера з оптимізованими ущільненнями вузла подачі гарантує надійну герметизацію при будь-яких виробничих умовах
Для проведення сервісних робіт корпус шприца відкривається з декількох сторін, що економить час на проведення робіт, а також гарантує зручність для обслуговуючого персоналу. Робочий комп’ютер заздалегідь попереджає Користувача про необхідність проведення тих чи інших робіт з обслуговування обладнання
Зручність управління забезпечується за допомогою інноваційного комп’ютера з тактильним екраном, або кнопкової клавіатури. До 100 програм управління вводяться оператором, включаючи всі параметри набивання, або перекручування різних ковбасних виробів
Потужність агрегату гарантує тиск набивання до 50 Бар. Двигуни, розраховані на різну напругу живлення, забезпечують безперебійну роботу при всіх режимах підключення
Агрегат завжди знаходиться в полі зору оператора. Забезпечується негайне виявлення всмоктаного фаршу, що запобігає перерви в роботі. Потужний вакуумний насос забезпечує якісну відкачування повітряних включень в фарші, що запобігає появі на зрізі ковбасного батона повітряних пір
Гнучкість шприців полягає в можливості приєднання до них опціонних навісних пристроїв, як-то: пристрій для перекрутки сосисок та сардельок в череві, автоматичне пневматичний пристрій для одягання оболонки на цівку.
Також вакуумні шприци ХТС можуть використовуватися також як набивочного вузла в тандемі з сосискова автоматами і окремо стоять перевязчікамі і перекрутчікамі, лініями формування для напівфабрикатів, таких як: котлети, гамбургери і т.п