Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби

Компанія
jo-bex-man світовий лідер

Законодавець мод в області пресування м’яса

обладнання

вежі формування бекону і шинок

Ручні лінії пресування м'ясних продуктів

напівавтоматичні лінії пресування м'ясних продуктів

автоматичні лінії пресування м'ясних продуктів

тунелі для копчення бекону рідким димом

переваги автоматичних рішень jo-bex-man

економія праці, уникаючи складних завдань, традиційно виконуваних вручну операторами;

можливість розширення модульної конструкції. Конструкція систем дозволяє реалізувати системи автоматизації таких завдань, як вивантаження і витяг форм, завантаження форм та ін .;

мультиформатна система з швидкою змінною форматів, яка дозволяє використовувати різні прес-форми;

висока виробнича потужність;

безліч запатентованих ексклюзивних конструкторських рішень

переваги тунелів для копчення

безперервне копчення продуктивністю до 5 беконів в хвилину прискорює процес копчення в порівнянні з традиційними процесами;

програмне регулювання інтенсивності копчення і кольору бекону;

істотне зниження споживання рідкого диму через часткову рециркуляції і фільтрації диму;

різке скорочення робочого простору для копчення в порівнянні зі звичайними коптильними камерами;

не вимагає використання коптильних візків, що займають багато виробничого простору;

тунель дозволяє коптити також інші м’ясні продукти, такі як варені шинки і продукти з індика.

гігієнічний дизайн, що забезпечує легкість проведення якісної мийки тунелю

Інноваційність технічних рішень компанії дозволяє:


збільшити рентабельність готового продукту;

поліпшити щільність шматка м’яса, де він не буде ламатися при нарізці;

поліпшити зовнішній вигляд і однорідність продукту

Відтворити відео

Залиште заявку

отримайте кращу пропозицію по обладнанню Jo-Bex-Man

*Натискаючи на кнопку, я даю згоду на обробку своїх персональних даних

Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби