Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби

LIMA

Компанія Lima світовий лідер

У виробництві м’ясо-кісткових сепараторів

Обладнання

сепаратори

забезпечують переробку частин птиці з максимальним виходом і чудовою якістю фаршу з дрібної структурою від 0,3 до 0,5 мм (класичне м'ясо механічної обвалки)

дообвальщики D/DS/DР/DSР

обвалювання свинячих кісток, а також частин птиці з отриманням структурного фаршу грубого помелу від 1 до 3 мм

дообвальщики DDS,для курей-несучок та батьківського стада

дана інновація є унікальною розробкою, що дозволяє отримувати структурний фарш з високим розрахунковим виходом

дожиловщики DD/DDSM

підвищують сортність м'яса, дозволяють відокремлювати сполучну тканину, хрящі, жили і т.д. і отримувати на виході структурний м'ясо з високим виходом

сепаратори свинячих шкур

відділення сала від шкури, виробництва желатину і т.д

дробарки BSP

для свинячих, яловичих, індичих кісток

переваги

  • НОУ-ХАУ, запатентовані системи
  • універсальність застосування
  • найкраща якість фаршу з мінімальним вмістом кісткового залишку
  • мінімальне підвищення температури фаршу
  • немає необхідності в попередньому подрібненні сировини
  • максимально полегшена мийка та сервісне обслуговування
  • швидка зміна різального інструменту, заміна частин
  • відповідність світовим стандартам якості і гігієни

комплексні лінії

Комплексні лінії засновані на технологічній експертизі Lima

Автоматичне завантаження сировини, подальша його логістика, прохід його через металодетектор, станція автоматичного зважування і розфасовки фаршу, система наповнення фаршу в плиткові морозильники, система відведення кісткового залишку і т.д.

більше 70 різних моделей устаткування

Продуктивність по завантаженню від 100 до 20 000 кг. / год

Залиште заявку

отримайте кращу пропозицію по обладнанню Lima

*Натискаючи на кнопку, я даю згоду на обробку своїх персональних даних

Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби