Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби
941cf7c0-7eae-44fe-ae4c-1f32bc85a1c8

Компанія Travaglini 68 років

Спеціалізується на сушінні, дозріванні, кондиціонуванні та логістики для сирокопчених і сиров’ялених м’ясних і рибних продуктів, а також сирів

обладнання

кліматичні камери

використовуються для сушки і дозрівання ковбас, делікатесної продукції, риби, сирів

дефростери

для різних м'ясних і рибних продуктів

лінії для виробництва піци

білі зали

для автоматичної нарізки і упаковки готового продукту

кліматизація виробничих площ

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ

На відміну від традиційної системи, запропонованої багатьма західноєвропейськими виробниками, принцип TRAVAGLINIзаключается в тому, що процесом дозрівання і кліматизації управляє сам продукт, виходячи з встановлених параметрів

етапи виробництва

На першій стадії термообробки протягом 8 годин ковбаса піддається інтенсивному нагріванню, що призводить до максимальної втрати вологості

Після досягнення максимально заданого значення вологості в камері, автоматично включається потужний холодильний агрегат, що забезпечує швидке видалення вологи з поверхні продукту

Згодом, після досягнення мінімально заданого значення вологості в камері, всі процеси зупиняються

Оскільки всередині ковбасних виробів присутня так звана «активна вода», яка в фазі спокою ковбаси виділяється на поверхню, це призводить до збільшення вологості в камері

Після досягнення максимального значення вологості процеси, описані вище, повторюються автоматично до повної готовності продукту

Дана система повністю виключає появу так званого «гарту» і надає продукту класичний солодкуватий присмак, а не кисле післясмак

 

виробничі лінії


Компанія TRAVAGLINI лідер на ринку по виробництву установок для приготування сирокопчених, сиров’ялених і твердокопчених виробів і делікатесів

Відтворити відео

Залиште заявку

отримайте кращу пропозицію по обладнаннюTravaglini

*Натискаючи на кнопку, я даю згоду на обробку своїх персональних даних

Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби