Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби

Компанія Velati 150 років

Розробляє обладнання для виробництва м’яса

обладнання

ВАКУУМНІ Емульсітатори

використовуються в автоматичних лініях для виробництва фаршу, варених ковбас по безкуттерной системі

ВАКУУМНІ КОВБАСНІ наповнювачі

наповнювачі для сирокопчених і сиров'ялених виробів преміум-класу з патентованої ротаційно-поршневий системою подачі

СИСТЕМИ НАГРІВАННЯ І вимивання

щадна обробка шпику з наступним полосканням і сушінням для виробництва Мортаделло

Волчки ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ

подрібнення глибокозаморожених блоків - 25 ° С безкуттерная система приготування фаршу

мішалки

система завантаження і вивантаження адаптується до будь-якого виробництва

Блокорізки і шпигорізки

інноваційна система ножів, забезпечує якісний розріз

технології

Velati допомагає справлятися з проектами «на замовлення», розрахованими на будь-які запити клієнтів

Уважно ставлячись до розвитку ринку останніх років, ми звертаємо особливу увагу на автоматизацію і управління лініями виробництва

Ми розробляємо програмне обладнання, яке контролює різні компоненти, рецептуру для забезпечення однорідності продукції і дотримання стандартів якості

супутнє і допоміжне обладнання

транспортують стрічки різної конфігурації;

автоматичні дозатори солі і спецій;

автоматичні шнекові завантажувачі;

системи автоматичного зважування зі спеціальним програмним забезпеченням та багато інших

виробничі лінії

Комплексні автоматичні лінії «під ключ» з виробництва салямі, Мортаделло, варених ковбас і сосисок

Відтворити відео

Залиште заявку

отримайте кращу пропозицію по обладнанню Velati

*Натискаючи на кнопку, я даю згоду на обробку своїх персональних даних

Обладнання і технології для переробки м'яса, птиці, риби